Ολοκληρώθηκαν τα δρομολόγια με τα καραβάκια!

Ολοκληρώθηκαν τα δρομολόγια με τα καραβάκια!

Τα δυο καραβάκια της «Thessaloniki Waterways», ο «Άγιος Γεώργιος» και ο «Κωνσταντής», αρμενίσανε και φέτος, στα νερά του Θερμαϊκού, έως και τις 18 Σεπτεμβρίου 2016, συνδέοντας τη Θεσσαλονίκη με τις κοντινές παραλίες της Περαίας και των Νέων Επιβατών.

Τα καθημερινά δρομολόγια που εκτελούσαν στο Θεσσαλονίκη – Περαία – Νέοι Επιβάτες, και αντίστροφα, ολοκληρώθηκαν για φέτος, καθιστώντας ωστόσο τη θαλάσσια τουριστική συγκοινωνία στη συνείδηση τόσο των τουριστών όσο και των κατοίκων των δήμων Θεσσαλονίκης και Θερμαϊκού.

Η «Thessaloniki Waterways» ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την προτίμησή του να μετακινηθεί δια θαλάσσης, με τα δυο καραβάκια, και υπόσχεται πώς την επόμενη χρονιά θα συμβάλλει δυναμικότερα τόσο για τη βελτίωση της θαλάσσιας τουριστικής συγκοινωνίας όσο και για τον εκσυγχρονισμό της, με αποδοτικότερη και ασφαλέστερη μετακίνηση καθώς και με συχνότερα δρομολόγια.

Παράλληλα, η «Thessaloniki Waterways» ευχαριστεί, όλους όσοι βοήθησαν στην ανάπτυξη της θαλάσσιας αστικής συγκοινωνίας, τους αρμόδιους του δήμου Θεσσαλονίκης, του δήμου Θερμαϊκού, τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης, τους τουριστικούς πράκτορες κτλ.

Να σημειωθεί ότι στα σχέδια της κοινοπραξίας «Thessaloniki Waterways» είναι η προσθήκη και τρίτου πλοίου, έτσι ώστε, αφενός να εξυπηρετείται καλύτερα το επιβατικό κοινό, αφετέρου να προστεθούν περισσότερες στάσεις, τόσο εντός της πόλης της Θεσσαλονίκης, όσο και στην Καλαμαριά αλλά και στην Αγία Τριάδα.